2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:53

Havas kiosztotta a fiúkat

Havas Henrik posztjáról a telex szemlézett, s bizony érdemes elolvasni, hogy az egykori sztárriporter mit gondol egy fényképről. A képről ugyanis Semjén Zsolt, Németh Szilárd, Nagy Feró és egy puli kutya mosolyog vissza. Havasnak erről az egy képről is számtalan gondolat jut eszébe, s persze nem túl kedvezőek, már ami a szereplőket illeti.
„Ha látom Nagy Ferót mindenféle emberrel lefotózva, elnézően mosolygok, és Kálámbó jut eszembe. Kálámbó Kisoroszi népszerű embere volt, remekül énekelt és ha volt hozzá kedve, a parti legelőn hajkurászta a teheneket”.

Lázár János egy „műparaszt, aki időnként vadásznak álcázza magát”, és Havas fél, hogy nem fog kinőni a quadozásból.
„Ha én akkor, amikor a buksimra öntötték a szenteltvizet, tudtam volna, hogy egy Semjén nevű ember, mint keresztény, háziasított rénszarvasokra lövöldöz és lesz kéznél helikopter is, hogy elszállítsa a tetemet, isten bizony, kiugrottam volna a keresztapám kezéből!”
[Németh Szilárdot] „amikor rezsi biztossá ütötték, csináltam vele interjút, ugyanolyan hülyén nézett rám, amikor a maginflációról kérdeztem, mint Tállai András pénzügyi államtitkár, amikor megtudta, hogy a Szép-kártya áfás.”
[a Kozma Istvánról elnevezett birkózó akadémián] „van tizenkilenc, fehér bőrrel bevont karosszék. Mindegyiken réztábla az egykori és még élő olimpiai bajnokok nevével (…) az én olimpiai bajnok ismerősöm le akart ülni az egyik fehér bőrrel bevont karosszékbe, de Szilárd rászólt, hogy oda csak a réztáblán feltüntetett névvel rendelkező olimpiai bajnok ülhet és valóban, tizenegy szék állandóan üres.”

Még több bulvár…