2024. július 16. (kedd) 08:24

Magyar díler, cseh futár

Egy 22 éves férfi 2023 januárjától marihuánát értékesített Budapesten, illetve eladásra szánva további kábítószereket, így amfetamint, kokaint, valamint hasisgyantát.

Inkább diktatúra

A diktatúrát bizonyos körülmények között elfogadók aránya 16 százalékról 11-re csökkent.

Egy vizibiciklis balatoni halála

Valószínű, hogy felhevült testtel ugrott vízbe a srác, így hiába érkezett meg hamarosan a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának mentőhajója.

A kormány modern haderőt épít

Olyan erős honvédségre van szükség, amellyel senki nem akarja a harctéren összemérni az erejét; a kormány modern, ütőképes, 21. századi high-tech haderőt épít.

Drasztikusan drágulnak az ügyintézési díjak

A kormány nemcsak a multikat sarcolja meg, miután üres az államkassza. Újabb és újabb adóemelésekről, s ügyintézési díjak drasztikus emeléséről kapunk híreket.

Bezárták a debreceni repülőteret

A reptér bezárása a legrosszabbkor történik, hiszen minden reptér a megnövekedett forgalommal küzd, s rendszeresek a késések, járattörlések.

Orbán politikai kalandor?

Biden nemzetbiztonsági tanácsadója politikai kalandozásnak nevezte Orbán Viktor békemisszióját.

A kormány szerint olcsó a benzin

A benzin esetében 34 forinttal, a gázolaj esetében 38 forinttal tankolhat olcsóbban az áprilisi, illetve februári csúcsértékekhez képest.

Elindult a dohány-kontroll

Fokozottan figyelnek Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyére, hiszen Magyarország dohánytermelő területének több mint 80 százaléka itt található.

Farkas kószál Nógrádban

Az állat nem fél az autótól, nem reagál a kiáltozásra, csak a jármű oldalának csapkodása készteti távozásra.

Orbán békül és visszatáncol?

Orbán mintha elkezdett volna visszatáncolni, miután Meloni, Macron és a NATO több vezetője is figyelmeztette, hogy „eddig és netovább”.

Eltűnt egy lány a Fishing on Orfűn

A lányt az Orfűi tó egyik vitorlásstégjén látták feküdni csütörtök délelőtt és ezt az Időkép kamerája is megörökítette, de azóta onnan is eltűnt.

Nincs több cikk