2024. február 22. (csütörtök) 15:10
Szent János Kórház

Drámai a helyzet a kórházakban

Alig van olyan kórház, amire nem férne rá egy felújítás, sok intézményben húszéves állapotok uralkodnak.

Miért halt meg a katonai blogger?

Morozov a hírek szerint öngyilkos lett, de ez nem túl hihető, hiszen éppen nyilvánosságra hozta azt a titkolt információt, hogy az orosz csapatok milyen súlyos veszteséget szenvedtek az Avdiivkáért vívott csatában

Novák tavaly Zabolán nyaralt

Tavaly nyár végén, négy hónappal azután, hogy kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil bűncselekmények eltussolásában segédkező igazgatóhelyettesének, az erdélyi származású K. Endre szülőfalujába ment nyaralni.

Jöhet az ukrán méz

A 24.hu korábban már megírta, hogy az ukrán méz importtilalma semmilyen előnyt nem jelentett a méhészek számára.

A Pentagon drónt vesztett Jemenben

A Pentagon vizsgálja, hogy mi okozta egy amerikai katonai drón lezuhanását Jemen partjai közelében – közölték amerikai katonai illetékesek hétfőn.

Megtalálták Navalnij holttestét

A hatóságok rendőri őrizetet adtak mellé, ezért keltette fel a helyiek gyanúját, és azonosították be az ellenzéki politikus földi maradványait.

Jön a magyar-török kulturális évad

Száz programot szerveznek idén a Magyarország és Törökország diplomáciai kapcsolatfelvételének 100. évfordulója alkalmából indult kulturális évadban.

A Nestlé Bükön terjeszkedik

A Nestlé Hungária 55 milliárd forintos értékben fejleszti a Purina állateledeleket előállító gyárát Bükön, a beruházással 130 új munkahely jön majd létre.