2024. június 15. (szombat) 12:37

Még nem történt újraszámlálás

Az érvénytelen helyett érvényes szavazólapokat külön gyűjtik, utána a bizottság rendelkezésére bocsátják, a bizottsági tagok is megnézik ezeket, és ennek alapján tudnak dönt.

Orbán ébren álmodik

Arról az apróságról viszont elfeledkezett, hogy sem Meloni, sem Le Pen nem akar összeállni Orbánnal, míg az az oroszok szekerét tolja.

2 milliárd áfát csaltak el

A médiacégekhez papíron több munkavállaló is be volt jelentve, akik jellemzően a média-és filmipar területén dolgoztak (jelmeztervező, riporter, színész).

Letartóztattak egy hackert

Adathalász üzenetekkel fért hozzá hallgatótársai és oktatók felsőoktatási elektronikus fiókjaihoz.

Ezer hamis játékkonzolt talált a NAV

Több mint ezer hamis játékkonzolt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei rutinellenőrzés során egy Olaszországba tartó bolgár kamionban Gyulánál.

Peches drogfutár

A brutális gyilkos áldozata pénzéért és bódítószeréért tervelte ki a durva bűncselekményt.

Budapest köztársaság marad

Úgy tűnik, hogy Budapest köztársaság marad és nem lesz részvénytársaság – jelentette ki Karácsony Gergely főpolgármester.

Orbán: ma két választást nyertünk

Az Orbán mögött álló Fidesz vezetők nem voltak túl boldogok, hiszen a győzelem egyben vereség is, két EP mandátumot elvesztettek.

Az egész osztályt megölte volna?

A gyanúsított május 26-án üzenetküldő alkalmazáson keresztül közölte az osztályfőnökével, hogy az általa iskolába vitt késsel az volt a szándéka, hogy az egész osztályt megölje.

Az izraeli hadsereg kiszabadított négy túszt

Az IDF hírszerzési információk alapján, egy kommandós akció keretében élve szabadította ki a négy embert az övezet középső részén lévő fekvő Nuszeirat menekülttábor területén.

Az oroszok beszervezték a moldovai vezérkari főnököt

A moldovai katonai vezető rendszeresen információkat szolgáltatott az ukrán védelmi minisztérium képviselőinek látogatásairól, akik katonai felszerelés és lőszerek beszerzése miatt érkeztek az országba.