2024. június 15. (szombat) 12:32
Korda

Születésnapi album

Korda György 85 születésnapja alkalmából érkezett meg a Korda 85 című gyűjtemény a legnagyobb slágerekkel és új remixekkel.

Ma este gyilkolunk

A Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál.

Máltai kereszt

Csak abba a kézbe ne harapjál,

Amely naponta neked enni ad!

Dion a betegségéről mesélt

 Dion nem tudott turnézni, és eddig távol maradt a médiától, bár februárban megjelent a Grammy-gálán.

Galerie Hyle – új tárlat

Denis Mähne és Surya Surian Gied színes festményei a 21. század ízlésvilágába kalauzolja a kortárs publikumot Hamburgban.

Amikor leszáll az éj

Senki nem tudja, honnan jöttek és miért vannak itt. Egy dolog biztos, sötétedés után érkeznek és mindent elpusztítanak, ami az útjukba kerül.

Gyémánt László

A művészpár

Megnyílt Gyémánt László Kossuth-díjas Érdemes művész és Ardey Edina festőművész, „A mi történetünk” című kiállítása.

Coldplay

Három estés fergeteges buli

A Coldplay 2023-as teltházas stadionturnéját követően bejelentette az európai koncertek harmadik körét 2024 június- július-augusztusára.

Nanni Fabbri emléke

A Rock-’n’-Roll és más stílusok felejthetetlen tengerentúli gitárosa volt Francis Eugene „Franny“ Beecher.

MOZ.GO – 100 magyar film fesztiválja

A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi várja majd a filmbarátokat a hazai filmek legnagyobb ünnepén.

Jön a JFF Online Japán Filmfesztivál

Ingyenesen nézhetünk meg 23 japán filmet, köztük Kinosita Keiszuke Twenty-Four Eyes (Tizenkét szempár) című Golden Globe nyertes klasszikusát.

Springsteen 4 koncertet lemondott

A 73 éves zenész viszont azóta sem csökkentett a tempóján, hiszen a tavasszal kezdődött turnét majd csak az esztendő végén fejezi be Kanadában.