2024. szeptember 20. (péntek) 00:14

Cini tanácsai Lajcsinak

Zalatnay Sarolta

Noha ma már nem szereti felidézni a rácsok mögött töltött időszakot, Zalatnay Sarolta nem habozott, amikor Galambos Lajos tőle kért tanácsot a börtönbe vonulása előtt – írja a Blikk.

„Egy zenésznek, akinek különösen fontos a szabadság, talán még rettenetesebb átélni a bezártságot. Amikor korábban beszéltünk, azt tanácsoltam neki, ha már látja, hogy mindenképp menni kell, ne húzza az időt, menjen be emelt fővel, tisztességesen. Emlékszem, amikor én bevonultam, a börtönparancsnok amikor meglátott, felvont szemöldökkel kérdezte: hova siet, Sarolta? Annyira ügyeltem arra, hogy időben beérjek, hogy korábban értem oda”– emlékezett vissza Cini, aki szerint a betegség lelkileg még nagyobb megpróbáltatás a börtönben, ezért még több erőre lesz szüksége Lajcsinak is.

Mint mondta: azt tanácsoltam neki, legyen erős, türelmes és kitartó a börtönben, mert a szabályokat, a rendet be kell tartani, hogy kedvezményeket kaphasson az ember. A betegség pedig lelkileg még nehezebbé teszi ezt az egészet, ezért pontosan átérzem, amit Lajcsi is átél – mondta a lapnak.

Még több bulvár…