2024. október 20. (vasárnap) 02:00

Springsteen, Obama és Spielberg Barcelonában

Az Amar barcelonai étterem személyzete meglepődött, amikor csütörtök este egy utolsó pillanatban lefoglalt asztalhoz vendégként megjelent Barack Obama volt amerikai elnök, Steven Spielberg filmrendező és Bruce Springsteen énekes – írja a Guardian. Miután megvacsoráztak a Palace Hotel’s Amar éttermében, a hármas egy fotóra is összeállt az étterem személyzetével. Előtte az Obama és a Spielberg házaspár megnézte a Picasso múzeumot és a Sagrada Familiát.
Az étterem főszakácsa, Rafa Zafra szerint a csoport fáradtan érkezett, de mindent ki akartak próbálni. Obama a vacsora után bement a konyhára, mondta, hogy ez volt a valaha volt egyik legjobb kajálása, majd megkérdezte a dolgozókat, hogy csinálhatnak-e velük egy közös képet. Hát, persze.

Egyébként nem volt véletlen, hogy a zenész, a filmrendező és az ex-elnök valamint a felesége összetalálkozott, hiszen Bruce Springsteen éppen a katalán városban kezdte meg az európai turnéját és a kivételes koncerten ott volt az Obama házaspár is, sőt Michelle színpadra is lépett, ott táncolt az énekessel és együtt énekelték a Glory Days című dalt. És a lapok felidézték, hogy mindkét Obama kampányban komoly szerepet kapott két Springsteen dal, a “Born to Run” és a “Dancing in the Dark”, tehát a barátság már nagyon régi.

Még több kultmix…