2024. szeptember 27. (péntek) 09:34

FTC – Elrontották az ünnepet

Az FTC a bajnoki cím megszerzése után kikapott a Kecskeméttől, és most a DVSC-től is, ráadásul a hazai közönség előtti búcsút rontotta el. Csercseszov is bosszús volt, de ez nem vigasztalta a közönséget.
„Bajnokok vagyunk, az egy dolog… Ez nem ok egy ilyen vereségre. Az utolsó hazai mérkőzésünk volt, sajnálom, hogy a szurkolóinknak nem szereztünk örömet. Erre nincs bocsánat…”

Kétségtelen, hogy az első félidőben akár 4-5 gólt is rúghatott volna az FTC, akkor a debreceniek nem találtak a labdát. A szünet után viszont a zöld-fehérek csak lézengtek a pályán, amit a DVSC kihasznált, s a végén már örömfocit játszottak a közönség legnagyobb bosszúságára.Bajnokcsapatot akartak ünnepelni, de a meccs végén füttykoncertbe fulladt a B-közép is. Hazafelé a Fradi szurkolók között mentem, s furcsamódi nem játékosokat szidták az elrontott meccs utáén, hanem az orosz edzőt. Úgy látszik, Rebrovot jobban szerették, bár az ukrán edző alatt is volt a csapatnak hullámvölgye, de talán nem engedték el magukat ennyire. A szurkolók azt sem értették, miért Lisztest kellett lecserélni.A mérkőzés végén, az utolsó percekre több fiatalt is pályára küldött Csercseszov, de akkor már mindegy volt, egy leeresztett csapatban nem jó bemutatkozni.Persze, hivatkozni lehet, hogy több sérült is van a csapatban, de a DVSC például akkor táltosodott meg, miután a kapusuk és a legjobbjuk, Dzsudzsák is megsérült.

Még több sport…