2024. szeptember 20. (péntek) 10:50

A Hungária Office Parkba települ a Lightware

Újabb technológiai szereplő költözik a WING fejlesztésében álló Hungária Office Parkba. A Lightware Zrt. 2023 őszétől foglalja el a parkban található új 7000 négyzetméteres székházát, melyet a WING a bérlő igényeire szabva felújít és korszerűsít.

A közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő csoportja, a WING hosszútávú bérleti szerződést kötött a Lightware-rel a Hungária Office Park egyik 7000 négyzetméteres épületére, melyet két ütemben, 2023 őszén, majd 2025 év elején foglal el.

A Lightware új, „A” kategóriás székhelye az iroda park 7. számú épületében, a Semsey Andor utca – Gizella út sarkán kap majd helyet és a standard irodai funkciók mellett létrejön egy mérnöki szint, ahol a vállalat termékeinek fejlesztése folyik
illetve egy olyan logisztikai bázis, ahonnan a világ minden pontjára szállítmányoznak majd.
A Lightware hosszú távra bérel többek között iroda, gyártás és raktár területet a Park 7000 négyzetméterén.
Olyan helyet kerestünk, amely megfelelő teret kínál az összeszerelő-, gyártó üzemünknek, támogatja a logisztikát, vagyis egyszerűen lehet fogadni a beérkező nyersanyagot, és könnyedén menedzselhető az elkészült áruk kiszállítása is – mondta Gál Loránd, a Lightware Zrt. ügyvezetője.

Hozzátette, hogy a választásnál szem előtt tartották azt is, hogy legyen még lehetőség a további bővülésre, mert cégük fejlődik, az elmúlt 2 évben megduplázódott a létszám, ezért az új székhely kiválasztásnál a munkaállomások számának a bővíthetősége is fontos szempont volt.

Még több AKTUÁLIS…