2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:52

Orbán Erdogannal szurkolt Isztambulban

Hivatalos látogatáson volt Türkmenisztánban, de szombat estére már Isztambulba sietett Orbán Viktor, hogy a helyszínen tudja megnézni a Bajnokok Ligája döntőjét. Ha pedig már ott volt, akkor összefutott egy régi barátjával is, akinek a győzelméért elmondása szerint még imádkozott is. Recep Tayyip Erdogan pedig láthatóan örült Orbán érkezésének:

Erdogan és Orbán valószínűleg nem töltötte együtt az egész estét: a nemrégiben újraválasztott török elnök Aleksander Ceferinnel, az UEFA elnökével és Gianni Infantinóval, a FIFA elnökével együtt ülte végig a mérkőzést.

Orbán a török elnök beiktatásán is részt vett június 3-án Ankarában. Orbán nem titkoltan Erdoğan újraválasztásának drukkolt, és az elsők között gratulált neki a második forduló után. Orbán a 2022-es BL-döntőt is élőben nézte meg, akkor Nicolas Sarkozy volt francia államfő társaságában lehetett látni.

A köztudottan nagy futballbolond Orbán érdekes módon nem posztolt a meccsről, arról viszont két bejegyzésben is beszámolt, hogy előtte Türkmenisztánban járt, onnan repülhetett egyenesen a BL-döntő helyszínére.

Még több bulvár…