2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:17

Rákay – Producernek béna, propagandistának kiváló

Pottyondy Edina éles kritikával illette Rákay Philipet legújabb videójában. Csak, hogy néhányat idézzünk a youtuber jelzői közül, amivel Rákayt illette: „legjólfésültebb fideszes bullshitgenerátor; producernek béna, de propagandistának kiváló”. Pottyondy szerint az, „akinek a miniszterelnök ura szerint Grófo a király, az jobb, ha inkább kussol II. András és Zámbó Jimmy királysága kapcsán”.
Mint arról már az Index is írt, a közösségi médiában feszült egymásnak Nagy Ervin és Rákay Philip. A producer azt nehezményezte, hogy a pedagógusok mellett kiálló tüntetésen a színész azt mondta: ha Párizsban lennének, már lángolna a város. Rákay szerint ha a francia fővárosban élnénk, a rohamrendőrök már rommá verték volna a tüntetőket.
A producer ezt követően azt írta Nagy Ervinnek, hogy ha még ezek ellenére is oda vágyik, senki nem tartja őt vissza, hiszen „Schilling Árpád és Sárosdi Lilla nevű kollégáid is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban”.
Kettejük csatározásába Gryllus Dorka is beszállt, aki egy Facebook-oldalára feltöltött videóban azt mondta, nem tudja, honnan szedte Rákay Philip ezeket az információkat, mert tévesek. A színésznő felsorolta, hogy Schilling Árpád az elmúlt években több európai nagyvárosban is rendezett, Sárosdi Lilla pedig öt színházi projektben vett részt, négy különböző társulattal, mindegyikben francia nyelven játszott.
Sárosdi Lilla közösségi oldalán védte meg magát Rákay Philip kritikája után, egyúttal pedig üzent is a producernek. Meglátása szerint minden nagy történelmi eseményről filmet kéne készíteni, de „az évszázad legfontosabb történelmi filmje” Orbán Viktorról szólna.

Még több bulvár…