2024. szeptember 25. (szerda) 14:24

ETO FC Győr – Nesze neked utánpótlás

Több mint 200 millió forintot is bukhat az ETO a légiósok miatt, hiszen az NB II-es csapat eddig nyolc külföldi játékost igazolt, s most itt a kilencedik, Christopher Kröhn személyében az osztrák másodosztályban szereplő FAC Wientől igazolt támadót az ETO FC Győr – derült ki az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának szerdai híréből.

Christopher Kröhn pályára lépett a győriek ellen felkészülési mérkőzésen, és olyan remek benyomást tett a szakmai vezetőkre, hogy nyártól immár zöld-fehérben rohamozza az ellenfelek kapuját – világítja meg a hátteret az eto.hu.
Az osztrák csatár 1999-ben született Bécsben, rövid törökországi kitérő után hazájában szerepelt, az elmúlt két idényben az osztrák másodosztályban játszott.

Az ETO tavaly leszerepelt az NB II-ben, s most a tulajdonos, Világi Oszkár, a Mol szlovákiai vezetője ugyanazt az utat írja, amit a kiemelt NER csapatok, mint a Puskás, Mezőkövesd, Kisvárda, légiósokat szerepeltet. Miközben kormány önti a pénzt a labdarúgásba, a klubok pazarló módon bánnak vele. Igaz, megtehetik.

Még több sport…