2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:20

Kerkezt leigazolta a Bornemouth

Milos Kerkez immár az orvosi vizsgálatokon túl, aláírta a szerződést az angol csapattal. Pontos részleteket nem tudunk, annyit közöltek, hogy többéves szerződést kapott, a vételárát nem közölték. Korábban 14 millió forintról szóltak a hírek, most már 15,5 millió fontról beszélnek, vagyis ennyit kap a holland AZ Alkmaar.

Kerkez a Bournemouth harmadik nyári igazolása a holland Justin Kluivert és a francia Romain Faivre után. Közleményükben azt írták, Európa egyik legkeresettebb hátvédjét szerezték meg, aki annak ellenére döntött mellettük, hogy a Bajnokok Ligájában induló klubok is érdeklődtek iránta.

A Bournemouth vezérigazgatója, Neill Blake így nyilatkozott Kerkezről: „Nagy örömmel jelentjük be Milos szerződtetését, aki egy tehetséges fiatal játékos, akiben nagy lehetőségek rejlenek. Több európai klub is figyelte őt, de nagyon szívesen csatlakozott hozzánk, miután hallott a terveinkről és a jövőre vonatkozó ambícióinkról. Milos atletikus, támadó felfogású hátvédként kiváló tagja lesz a csapatunknak, alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele.”

 

Még több sport…