2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:46

Tóth Gabiék csendben szakítottak

Tóth Gabi nem fog többet áradozni. a szerelmükről, első babájukról, első közös házukról, első hiteléről. Krausz Gábor ugyanis szerda délután a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Tóth Gabival hat év után véget ért a kapcsolatuk.Az is furcsa, bár ilyen előzmények után érthető, hogy a séf jelenti be a szkítást és nem az énekesnő, de nyilván számára lehet fájdalmasabb a válás és nem is volna egyszerű megmagyarázni, mi történt ily hirtelen. Természetesen a bejelentés főleg arról szól, hogy a sajtó ne abajgassa őket, de hát eddig épp ők tártak nyilvánosság elé minden intim pillanatot.

„Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

Azóta Tóth Gabi is megszólalt, de eltűnt a szószátyársága, csak két semleges mondatot közölt a lányuk közös felügyeletéről.

Még több bulvár…