2024. szeptember 20. (péntek) 22:29

Sanzon, jazz, rock…

ZAZ

A francia popzene egyik legismertebb női emblémája, ZAZ két kiemelkedő albumát most ismét kiadta. Az énekesnő 2010-ben nemzetközi sikereket ért el a „Je veux” című dal megjelenésével. Azóta eljutott a világ legkiemeltebb színpadjaira, hazánkban is többször megfordult, idei turnéállomásai közé a Campus Fesztivál is felkerült.
Az új, csomagban érkező ’Effet Miroir’ Zaz negyedik stúdióalbuma, amely 2018. novemberében jelent meg. A lemez a különböző műfajokat, köztük a sanzont, a jazzt, a rockot, a salsát és a dél-amerikai motívumokat ötvözi francia és spanyol szövegekkel – olyan szerzemények szerepelnek rajta, mint például a 90 milliós YouTube-nézettségű „Qué vendrá” vagy a szintén közönségkedvenc „Demain c’est toi”.
Az ’ISA’ a legutóbbi nagykiadvány az előadó repertoárjából, amely 2021. októberén került a boltok polcaira. Az album címét a művész valódi nevéről, Isabelle Geffroyról kapta, hiszen ez az eddigi személyesebb hangvételű korongja. Az ’ISA’ 5 európai országban is a Top10-be került.

Még több kultmix…