2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:26

Tóth Gabi csak a bányász napot nem tiltotta be

Terjedelmes tiltólista jelent meg Oroszlány Facebook-oldalán arról, hogy mi mindent nem lehet bevinni a 73. Bányász- és 31. Villamos Napokon tartott Tóth Gabi koncertre, szúrta ki a Blikk. A 444.hu közölte a tiltó lista több pontját, amit természetesen a helyiek is nagy megrökönyödéssel vettek tudomásul, hiszen ha lett volna közülük valaki, aki ajándékot vitt az énekesnőnek, még azt sem adhatta át.

Ezek után a város oldalán új poszt jelent meg, amelyben elmagyarázták, hogy eddig is életben voltak ezek a szabályok, csak azért nem lehetett velük találkozni, mert nem voltak olyan rendezvényeik, amelyeken be kellett vezetni őket. „Mint ahogy a korábbi Bányászati Múzeum területén megtartott rendezvényeknél, a szervezők most is a rendőrséggel közösen, a többi hazai nagyrendezvény gyakorlatát is figyelembe véve alakította ki a szabályokat, amelyet a katasztrófavédelem hagyott jóvá” – írják.
A lap megkeresett egy koncertszervezőt, aki szerint voltak érhető elemek a listán, de némelyeket ő maga sem tudott megérteni, valamint azt is elmondta „hasonló méretű tiltólistával sem” találkozott pályafutása során.

Még több bulvár…