2024. október 18. (péntek) 10:31

Kubatov kivégezte Borkait

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és nem mellesleg az FTC elnökre ritkán ad interjút. Ha mégis megteszi, mint most az indexnek, akkor tud érdekes dolgokat mondani. Most például arra kérdésre, hogy miért nem hallatja a hangját a Parlamentben, azt felelte, „A komcsiknak mindig azt szoktam mondani: örüljetek, hogy nem szólalok meg.” Ez persze csak két kérdést vet fel. Kiket nevez komcsiknak és vajon mit tudna mondani, hogy attól annyira félnie kellene bármelyik baloldali képviselőnek is.

Ám még ennél is izgalmasabb, amit Borkai Zsoltról mond, amely felér egy kivégzéssel vagy legalább is egy selyemzsinórral. Amit ezügyben állít, az sem nagyon felel meg a valóságnak, mert nyoma sincs annak, hogy a baloldali média felsorakozott volna Borkai mögött, elég, ha csak a Gulyás interjúra gondolunk. Lássuk tehát mit is mondott Kubatov.

„A baloldal alternatív jelöltje lett, de valószínűleg ezt ő még nem vette észre. A teljes baloldali média mögötte áll. Milyen érdekes, hogy akik annak idején kicsinálták, most azok segítik, nem? Ez nem tűnik fel neki? Sosem tartottam túl okos embernek. Azt hittem, hogy megtalálta a békéjét, megúszta ezt a botrányt, és talán most már négy év után ki mer menni az utcára, az emberek közé. Azt hittem, ezzel így elégedett.”

Még több ITTHON…