2024. szeptember 19. (csütörtök) 17:57

Molnár Anikó visszatér a felnőtt filmkehez?

Molnár Amikor még mindig keresi a helyét, s miután szeret szerepelni, a néző és olvasó is képben van, hol tart a pénzkeresésbe, s nem éhezik-e éppen.  Az interjúi valahogy mindig ugyanarra a vágányra futnak ki. Olybá tűnik fel, hogy nem tud elszakadni az erotikus témáktól, bátran osztja meg őket a tévénézőkkel.

Legutóbb azt kérdezték tőle, hogy fizetős oldalán, ahol felnőtt tartalmakat oszt meg, tervez-e férfiakkal közös felvételeket megosztani. Az egykori Nagy Ő nem tagadta, elképzelhetőnek tartja a dolgot, de nőkkel már nem szívesen osztana meg közös tartalmakat.

Ez végül nem is olyan meglepő, hiszen néhány hónapja az RTL Fókusz című műsorának így nyilatkozott:

„Ha ez lehet egy kiegészítő bevétel a civil munkám mellett, akkor miért ne?! Most csúnya dolgot mondok: én húsz éve kerültem be a Való Világ által a köztudatba, és én húsz éve azt kapom folyamatosan a kommentekben meg az emberektől – nyilván a kommentekből tudom ezt leszűrni –, hogy én nem dolgozom, ingyenélő vagyok, kitartott vagyok és az ősi szakmát űzöm. Most így 47 éves lettem, azt mondtam, hogy tulajdonképpen eddig is lekurváztak a semmiért, akkor most is kurvázzanak le a semmiért, de akkor legalább most legyen belőle hasznom.”ani.

Még több bulvár…