2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:40

Gulácsi elhagyja Lipcsét?

 

Az RB Leipzig ügyeivel foglalkozó honlap, az rblive.de arról ír: nem kizárt, hogy a 33 éves magyarnak a keddi volt az utolsó mérkőzése a lipcseieknél.A magyar kapus, aki sérüléséig a magyar válogatott hálóőre kis volt, korábban kimozdíthatatlan volt a szász csapat kapujából. Á,m 2022. október 5-én, a Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, majd egy fertxzóőzés miatt egy évet volt kénytelen kihagyni.

Viszont azóta Janis Blaswich, a lipcseiek német kapusa olyan jól teljesít, hogy akár az is lehet, Gulácsival immár nem számolnak az RB Leipzignél. A portál szerint Rose vezetőedzőnek nincs oka a változtatásra, a 2025-ig érvényes szerződéssel rendelkező Gulácsi visszakerülését pedig az is nehezíti, hogy a lipcseiek még 2022-ben előszerződést kötöttek a belga Genk kapusával, Maarten Vandevoordttal, aki 2024 nyarán csatlakozik a csapathoz, míg Blaswich nemrég 2026-ig írt alá.

Gulácsi nyilván számot vet a helyzetével és ha a honlap szerkesztőjének igaza van, gyorsan keres egy másik csapatot, hiszen meg évekig védhet.

Még több sport…