2024. október 18. (péntek) 08:21

Ungár meleg vicce

Ungár Péternek van humora, mindig is volt. Most olyan ötlettel állt elő, amellyel halálra bosszanthatja Dúró Dórát és az ő híveit.„Az akkumulátorgyártás és az infláció hatása a meleg közösségekre” címmel rendezne fotókiállítást az LMP a képviselői irodaház aulájában.
Ungár Péter, a párt társelnöke hétfőn kért levélben engedélyt a kiállítás megrendezésére Kövér Lászlótól. A képeken két vállaltan meleg politikus – maga Ungár Péter és Gál József – szerepelne, amint trappista sajtot tartanak a kezükben az iváncsai akkumulátorgyár előtt.

„A homoszexuális embereknek is drága a sajt, és problémát okoz az akkumulátorgyarmatosítás” – mondta a telexnek Ungár. A kiállítás célja a beadvány szerint, hogy „a művészet segítségével hívja fel a figyelmet erre a társadalmi problémára”.

Ez a poén inkább a Kétfarkú kutyapárthoz illene, de Ungár belátta, hogy a mai zavaros világban, amikor az ellenzék bizonyos tagjai lemennek kutyába és öngyilkos akciókat indítanak, már a választókat is le akarják váltani, csak ezzel a fegyverrel lehet lőni a kormánypártra. Azért kíváncsiak lennénk Kövér arcára, amikor megkapja a beadványt.

Még több ITTHON…