2024. szeptember 24. (kedd) 00:28

Jön a Five Guys

Five Guys

A magyar fiatalok, akik ismerik a Five Guys menüit, eddig csak Bécsben élvezhették az amerikai lánc ízeit. Ez most változik, hiszen egy nemzetközi cég megszerezte a jogokat, hogy éttermeket nyisson a közép- és kelet-európai országokban. A Monterock International ingatlancég megállapodást kötött a Five Guys nevű gyorsétterem lánc meghonosítására Közép- és Kelet-Európában. Egyébként több ismerősöm esküszik rá, hogy a világon a Five Guys készíti a legfinomabb sült krumplit.
„A Monterock átvesz két, már működő éttermet Ausztriában, és 2028-ig még számos étterem létrehozását tervezi Ausztriában, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon“ – idézi a vállalat közleményét a Paraméter.
A Five Guys az egyik leggyorsabban növekvő, világszerte elismert amerikai gyorsétteremlánc. Jelenleg 1850 étterme van Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten.Az ételek árai azonban nem feltétlenül lesznek kompatibilisek a Közép- és Kelet-európai pénztárcákkal. Egy sajtburger 13 euróba (ötezer forint) kerül, egy kis adag sült krumpli pedig 5 és félbe (kétezer forint).

Még több életmód…