2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:15

Szoboszlai bombagólja

Szoboszlai Dominik visszatért az idény elején mutatott pazar formájához. Így lehetne értékelni a Liverpool magyar sztárjának teljesítményét a Carabao Kupa (Ligakupa) negyeddöntőjében a West Ham United ellen. Az 5–1-es győzelem azt jelenti, hogy az elődöntőben január 8-án a Fulham lesz a Vörösök ellenfele.

A The Telegraph kritikája szerint „Szoboszlai Dominik mindenkit emlékeztetett, milyen nagyszerűen játszik ebben a szezonban, miközben a Ligakupa elődöntőjébe segítette a Liverpoolt. Bár sokan Curtis Jones dupláját emlegették a meccs után, mégis Szoboszlai 59 perces kabinetalakítása volt a mérkőzés fénypontja. Ezzel kitörölte a szurkolók memóriájából az utóbbi hetek problémáit, és megalapozta az 5–1-es győzelmet. Sorozatban harmadszor korán lecserélte Jürgen Klopp, de mennyire más volt ez a mostani, mint a két korábbi! Ezúttal azért kapta le a menedzser, hogy ünnepelhesse a közönség, míg a Crystal Palace és a Manchester United ellen csalódottan ballagott le a pályáról. Szoboszlainak nagyon kellett ez a mérkőzés, Klopp remek érzékkel játszatta középpályását, mintha csak érezte volna, hogy erre a sikerélményre van szüksége önbizalma helyreállításához.”

A lap szerint az elmúlt hetek gyengélkedése csak egy múló epizód volt. A letámadást olyan elánnal csinálta, mint egy tigris, amikor pedig a Liverpoolhoz került a labda, mindig kérte azt, írja a The Telegraph.

Még több sport…