2024. szeptember 19. (csütörtök) 19:09

Bryan Adams volt a sztárvendég

A Mészáros Csoport karácsonyi buliján a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt a sztárfellépő a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában. A Blikknek sikerült elérnie a cégvezető Mészáros Lőrinc feleségét, Várkonyi Andreát, aki röviden mesélt a vállalati eseményről.

„A bulin 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni. Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni.”

Mészáros Lőrinc és felesége szeretnek világsztárokat meghívni életük fontos eseményeire. A lagzijukon Rod Stewart és a Despacito előadója, Luis Fonsi lépett fel, a két évvel ezelőtti céges karácsonyi bulin pedig Enriqe Iglesias.

Még több bulvár…