2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:38

Vancsát figyelik

Vancsa Zalán a játékával felkeltette a spanyol első osztályban éllovas Girona érdeklődését. Minderről a több külföldi oldalon is publikáló Bocsák Bence számolt be az X-oldalán, de hasonlóról írt a csakfoci.hu is, amely szerint a holland Sparta Rotterdem is figyeli a 19 éves játékost. A Girona és a Lommel is a City Grouphoz tartozik.

Vancsa  nyárig marad a másodosztályú Lommelnél. A csapat jelenleg a hetedik, de csak öt ponttal van lemaradva az első helyen álló Beerschottól. A másodosztályból az első kettő automatikusan feljut, a 3-6. csapatok pedig rájátszásban vesznek részt.

A Gironánál a vezetőedző és a sportigazgató is szeretné a csapat soraiban tudni Zalánt, A Rotterdamnál pedig szintén a vezetőedző javasolta, hogy folytassa náluk a pályafutását. Természetesen a spanyol élvonal nagyon nagy dolog lenne, el is játszottunk már a gondolattal, de mindig kikérjük a fiam ügyeit intéző angol ügynökség véleményét is
– mondta a 19 éves futballista édesapja, Vancsa Miklós az M1-nek és hozzátette, abban reménykednek, hogy a nyári átigazolási időszakban több lehetőség között kell majd dönteniük.

Még több sport…