2024. szeptember 20. (péntek) 14:00

„Tökjó, hogy az állami tévé nem engem akar”

Kajdi Csaba nyilatkozott a 24.hu-nak, ahol többek között elmondta, hogy szerinte tök jó döntés, hogy egy államilag szabályozott tévé nem őt akarja. „Gondolj bele, hogy nézne ki, ha két migráns- vagy EU-ellenes hirdetés közt én jönnék fel a műsorajánlóban! Amit végtelenül sajnálok, az az emberi része. Lehet tévesen, de elvárom azt, hogy legalább sms-t küldjön az, akivel előzőleg szóban megállapodtam. Tudjuk, hogy mindenki félti az állását. Persze ez jellembeli kérdés is…”

A modell ügynökséget vezető és Cyla néven háromszázezer Instagram-követőt számláló magánzó legalább ilyen zseniálisan fogalmazta meg, mit tart a mai politikáról, kormányzó pártról és a propagandáról.

„A köztévében a mentében ülő, kackiás bajszú urak ezt tudományosan megbeszélik, hogy minden ma ismert bajért, inflációért, benzinár-emelkedésért a kommunista cégek a hibásak, amik a hetvenes években kilopták a szemünket. Tehát a hetvenes évek dolgai tehetnek 2024-ről. Ezt olyan tudományosan megbeszélik, hogy én magam hajlamos lennék elhinni, ha nem lennék tájékozott. Valójában nem haragudhatunk a honfitársainkra, mert ők ebben a valóságban élnek. Az már érdekesebb, hogy semmi nem ingatja meg őket: sem az anyagi nehézségek, sem a létbizonytalanság, sem az oltári korrupció, sem az egészségügy vagy az oktatás helyzete. Szét lett zilálva a társadalom: ha háborognak az oktatás miatt a tanárok, az egészségügyiek nem állnak melléjük. Hogy nincs társadalmi összefogás, abban nagyon sok év munkája van. A társadalmunk csoportokra lett szaggatva ahelyett, hogy lenne egy nemzeti egység egészséges hazaszeretettel, nem pedig dölyfös, arrogáns nacionalizmussal. A kettő nekem nem ugyanaz…”

Még több bulvár…