2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:50

Sallai is csatlakozott Esterházyhoz

 

Az EM Sports Consulting portfóliója újabb válogatott játékossal bővült, a jövőben a Freiburg támadója, Sallai Roland ügyeit is az Esterházy Mátyás nevével fémjelzett menedzseriroda intézi.

„Rolival nagyon régóta kapcsolatban vagyunk, először akkor próbáltunk megállapodni, amikor 16 esztendős volt – mondta a Sportálnak Esterházy Mátyás, az EM Sports Consulting tulajdonosa. – Az élet aztán mindkettőnket másfelé vitt, a közelmúltban viszont ismét beszélgetni kezdtünk, és előállt egy olyan helyzet, amikor úgy éreztük, érdemes egymás tenyerébe csapni. Bízom benne, hogy a mostani bejelentés egy nagyon sikeres együttműködés első lépését jelenti.”

Sallai immár a harmadik menedzser ügynökséget koptatja, először a Willi Orbánt és Szalai Attilát is a soraiban tudó ROGON ügynökség kliense volt, ám 2022 őszén az ICM Stellar Sports-hoz szerződött, most a többek között Szoboszlait is képviselő EM Sportshoz csatlakozott. tavaly már majdnem továbbszerződött, aztán mégis maradt Freiburgban. Esterházyra bizonyosan jobban hallgat majd.

„A cégünknek, és természetesen nekem is óriási megtiszteltetés, hogy újabb magyar válogatott labdarúgó választott minket – folytatta Esterházy Mátyás. – Felemelő, egyben felelősségteljes feladat egy Bundesliga-játékost teljeskörűen képviselni és emberileg támogatni. A célunk, hogy olyan minőségi labdarúgókkal dolgozzunk együtt, mint amilyen Roli is. A legjobb korban van, nagyon sok lehetőség van még a pályafutásában, ez óriási motivációt jelent számomra, és azt hiszem, hogy Roli számára is.”

Még több sport…