2024. szeptember 08. (vasárnap) 04:25

Jön a jégeső

Zivatarok veszélye miatt több vármegyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Lebuktak az orosz-amerikai influenszerek

Orbán Viktor kormányfőt és a magyar „békepolitikát” is éltették azok az amerikai „alt-right” influenszerek, akik orosz pénzből terjesztették az orosz propagandát.

Ciki – George W. Bush is Harrisre szavaz

„Nemzetünk 248 éves történelme során még soha nem volt olyan személy, aki nagyobb veszélyt jelentett volna a demokráciánkra, mint Donald Trump.”

Kurszk – 100 települést foglaltak el

Az ukrán fegyveres erők jelenleg 1300 négyzetkilométernyi területet tartanak ellenőrzésük alatt Oroszország kurszki régiójában, ezen több mint száz település található.

Matolcsy kritizál, a kormány guggol

A vita legkésőbb jövő év március 3-án, a jelenlegi jegybankelnök mandátumának végével megszűnik. Addig már guggolva is kibírjuk.”

Nagy Márton Pekingben

A mostani, harmadik tárgyalásuk fő témája az akkumulátor-újrahasznosítás volt, amely elengedhetetlen eleme a zöld átállásnak.

Kuvaiti kapcsolat

Célegyenesbe jutottak a tárgyalások a Mol és a kuvaiti kőolajvállalat között a magyar technológiák felhasználásáról a kitermelés hatékonyabbá és környezetkímélőbbé tételében.

Jön a vihar

Egyszer a kánikulának is vége lesz, bár messze még az Indián nyár.

Halálra gázolta a kombájn

A mezőgazdasági jármű vezetőjét, egy 58 éves férfit éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából állították elő.

A Magyar Demokrata bocsánatot kér

Ungváry Zsolt arról fantáziált, hogyha Donáth Annát annak idején elveteti az édesanyja, akkor Budapest rendezhette volna a 2024-es olimpiát.

Putyin: Ukrajna csak egy eszköz

A nyugati elitek továbbra is nagymértékű politikai, pénzügyi és katonai támogatást nyújtanak a mai rezsimnek, amelyet fegyverként tekintenek az Oroszország elleni harcban.