2024. szeptember 22. (vasárnap) 14:32

Mátyus – PMFC

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi: a labdarúgó NB II-ben szereplő PMFC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Mátyus János veszi át a vezetőedzői teendőket a csapatnál.A botladozó mecsekalji csapat már túl messzire került a feljutástól, így Mátyusnak lesz ideje, hogy felépítsen egy új gárdát

„Örömmel jelentjük be, hogy Mátyus János veszi át NB II-es labdarúgócsapatunk irányítását – írja közleményében a PMFC. – A 49 éves, pro licences tréner legutóbb a Kisvárdát irányította az élvonalban. Korábban volt a Budafok mestere, amelyet a MOL Magyar Kupában egészen a döntőig vezetett. Ezt megelőzően dolgozott Sopronban, illetve az NB II-es Szombathelynél, a Nyíregyházát pedig az NB I-ben, majd a kizárás után az NB III-ban és végül az NB II-ben is trenírozta, míg edzői karrierje Pápán indult.”
„Örömmel fogadtam el a PMFC felkérését, vezetőedzőként azon leszek, hogy stabilizáljuk a gárdát, és kirángassuk a kátyúból kissé megrekedt szekerünket – fogalmazott Mátyus János a szerződéskötést követően. – Meggyőződésem, hogy a keret többre hivatott a mostani szereplésnél, ezt pedig kemény és kitartó munkával szeretnénk bebizonyítani. Szükségünk van a szurkolók támogatására, akik képesek belehajszolni a fiúkat a győzelembe. Együtt előrébb léphetünk!”

Még több sport…