2024. október 18. (péntek) 10:39

Miért állt be Nagy Ervin Magyar Péter táborába?

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Nagy Ervin színész elmondta, hogy azért állt be Magyar Péter mögé, mert Varga Judit volt férje mindkét csalódott politikai tábornak alternatívát kínál. Nagy Ervint arról is kérdezte Rónai Egon, hogy mennyire zavarja Magyar Péter NER-es múltja. A színész szerint nem lehet a tökéletes a pillanatra várni, a magyar értelmiség viszont általában ezt teszi, és inkább a szőrszálat keresi a feltűnő közéleti szereplőkben, azért, hogy „ne kelljen mellé állni, ne kelljen kockázatot vállalni”.
„Nagyon sajnáltam a gyerekeket. És ezt a nőt is sajnáltam”– reagált a színész Varga Judit frizbis beszélgetésére. Nagy Ervin szerint az egykori igazságügyi minisztert a propagandagépezet parancsára beemelték, „mint egy szuperfegyvert”. A színész szerint Varga Judit szinte „a bokorból ugrott elő”, egy „finoman szólva megrendelt interjúban”. A színész azt sem érti, Varga Judit mert nem a rendőrségre ment, miért a Frizbibe.
A színész rákérdezett Magyarnál a Varga Judit interjújában elhangzottakra, és neki is ugyanazt mondta, mint amit a nyilvánosságnak is. Magyar korábban nem tagadta, hogy mondtak egymásnak kevésbé szépeket Vargával a 18 éves kapcsolatuk során, és azt is mondta, valóban előfordult, hogy beült a hátsó ülésre, és valóban sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen.

Még több ITTHON…