2024. október 18. (péntek) 08:16

Deutsch – Nem félünk farkastól

Deutsch Tamás nemrég a XVIII. kerületben egy lakossági fórumon vett részt. Az eseményen rengeteg kérdést feltettek a Fidesz EP-listavezetőjének, és az EU mellett a baloldalról, Varga Juditról és Magyar Péterről is beszélt. A politikus úgy gondolja, az ellenzék soha nem látott válságának tünete a Magyar Péter jelenség.

„Az ellenzéket sajnálom, mert semmire nem mennek, de nem miattunk, hanem a maguk tehetségtelensége miatt. Magyar Péter lejárt baloldali szövegeket használ, mint például „ne féljetek”, „csatlakozni kell az európai ügyészséghez” és hasonlók. Többek között a korábbi miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter mondott nemrég ilyesmiket, bele is bukott.A pacák ugyan idegesítő, de minél több „magyarpéter” van, annál nagyobb az esélye a győzelmünknek. Csak szeleteljék nyugodtan tovább a baloldali tortát. Szerintem brutális győzelem küszöbén állunk!”

Deutsch azzal nyugtatja magát, hogy Magyar az ellenzéket szeleteli, de ha így lenne, akkor nem próbálnák nap, mint napi lejáratni. Bizony több szavazatot fog a Fidesztől elvinni, mint a DK-tól  vagy az MSZP-től, hiszen azok nehezen mozdíthatók. A Momentum, az LMP vagy a Kutyapárt persze veszíthet veszíthet, miután az utóbbi hetekben nem nagyon találják a helyüket. Kivéncsi leszek, hogy az önkormányzati választások útnak mit mond majd Deutsch, hogy kit is szeletel ez az „idegesítő pacák”.

Még több ITTHON…