2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:26

Meghannek hiányzik a rivaldafény

Semmi meglepő nincs abban, hogy Harry és Meghan, miután kiírták magukat a királyi családból, egymás között is találnak okot a vitára. Más neveltetést kaptak, Harry utálta a kötelező rivaldafényt, Meghan viszont élvezte. Az amerikai színésznő karrierje a Briliáns elmék című Netflix sorozat után ívelt fel és azt ki is használta. Kettőjük közül most is ő keresi a szereplési lehetőségeket és a tévé stábokat is szívesen beengedné az otthonukba, míg Harry ettől mereven elzárkózik.

A családja egy ideje Kaliforniában él. Meghannak Kanada túl unalmas volt. Olykor megjelennek nyilvános eseményeken, de a gyermekeik nem tartanak velük. Archie-ról és Lilibetről csak ritkán láthatnak képet a rajongók, erről pedig Harry döntött. Állítólag sokat vitáznak a szülők azon, hogy mennyire tegyék közszemlére két csemetéjüket. Meghan nem bánná, ha nyilvános megjelenéseken velük tartanának, vagy feltűnnének készülő Nextflixes dokumentumfilmjeikben. Harry okult abból, hogy neki milyen nehéz volt gyermekként a nyilvánosság előtt élni, így nem szeretné ezt saját gyermekeinek.

A Netflix-szel kötött szerződésük miatt egy különleges sorozattal készülnek, ami Meghan szenvedélyeit, a kertészkedést és főzést helyezi középpontba. Mivel Harry védi a magánéletüket, nem kizárt, hogy a dokumentumfilm kedvéért sem engedik be otthonukba a kamerákat, az egyik szomszéd birtokán forgathatnak majd.

 

Még több bulvár…