2024. szeptember 21. (szombat) 15:56

Kubatov beszólt az Újpestnek

Az Újpest és a Kisvárda között hat pont a különbség. Az Újpest a következő két bajnokiját otthon játssza, majd az utolsó fordulóban a már bajnok Ferencvároshoz látogat, azaz elképzelhető, hogy a Fradi kezében is lesz majd a rivális sorsa. Kubatov Gábor, aki tud nagyokat mondani, ezúttal sem hazudtolta meg magát.

-Kiejtenénk az Újpestet– mondta az FTC-elnök, aki arra emlékeztette a szurkolókat, hogy az újpestiek tort ültek rajtuk, amikor a Fradi az NB II-ben szerepelt, és hogy akkoriban senkitől sem hallotta, mennyire hiányoznak a ferencvárosiak és a derbik az élvonalból.

„Amikor megvertek minket 6-0-ra, egy lelátói magazint neveztek el erről, aztán egyszer csak elmentünk hozzájuk és mi nyertünk 6-0-ra, akkor ezt megszüntették. Tehát a sport pont ezt tanítja, hogy az ember ne legyen fellengzős és nagyképű, legyen benne szolidaritás, sportszerűség és az Újpest ebben a helyzetben nem volt sportszerű…”

Hát, ezek után érdekes lesz a meccs, mert az UTE szurkolók között biztos kézről-kézre jár az FTC elnökének durva nyilatkozata.

Még több sport…