2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:00

Jordán Adél bátorsága

Jordán Adél három éve vállalta fel párkapcsolatát Székely Kriszta rendezővel. Elébe ment a pletykáknak, mert azt érezte, hogy a bulvár lapok követik, s nem akart bujkálni.A kapcsolatuk előtt nem is dolgoztak együtt. A Platonovot próbálták először, s akkor rögtön elveszett.Öt éve vannak együtt.

A Katona József Színház színművésze Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában beszélt arról, hogyan fogadta kisfia, volt férje és az anyja, Lázár Kati azt, hogy egy nővel él. Furcsamód a fia volt a legelfogadóbb.Jordán szerint az országnak nagyon alapos érzékenyítésre van szüksége, de nem ő lesz az, aki érzékenyít, mert nem bírja lelkileg.

„Egy-két véleményt elkaptam, és tudom, hogy rohadtul nem rólam szól, hanem bizonyos emberek és az ország állapotát mutatja, de én magam nehezen viselem”  Lázár Kati annyira féltette őt, hogy pánikrohamot kapott, és mentőt kellett hozzá hívni.Azt hitte, hogy a lánya megbolondult.És aztán megeskette Székely Krisztát, hogy mindig szeretni fogja a lányát, aki ezután az áldását adta.Jordán Tamás véleményéről nem tudunk semmit, kadarkai ugyanis erre nem kérdezett rá.

Még több életmód…