2024. szeptember 20. (péntek) 22:24

Rossi – Megmutatjuk

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a németek elleni Eb-meccset megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, reméli, a csapat most meg tudja mutatni a valódi karakterét és minden labdáért harcolni fognak játékosai, az elsőtől az utolsó percig.

„A múlt nem elég, nem számít. Lehet rá emlékezni, hogy jó munkát végeztünk ellenük korábban, de holnap nem ez lesz a döntő, ez nem ugyanaz a német csapat, mint korábban. Elég csak Toni Kroos visszatérését említeni, és van egy új, top szövetségi kapitányuk. Miután elveszítettük az első mérkőzést, nagyon csalódottak voltunk. Svájc ellen az első félidő meghatározta a végeredményt, komoly hibákból kaptunk két gólt, aminek megfizettük az árát. Németország az egyik lehető legnehezebb ellenfél. Ki kell mondanunk, a német csapat jobb nálunk, de ez csak motiválhatja a csapatot. Reméljük, egy pontot meg tudunk kaparintani, így még lehet esély a továbbjutásra. Mindenkinek száz százalékot kell nyújtania” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

„Svájc ellen a meccs elején elbátortalanodtunk, de ezzel megnőtt az akaratunk, hogy megmutassuk, kik vagyunk, hogy fel tudunk állni. Hosszú idő óta az első alkalom, hogy szégyelltem magam, de meg akarjuk mutatni, hova tartozunk. Ez azt jelenti, hogy minden labdáért harcolni fogunk.”

Még több sport…