2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:35

Csobothot angol és svájci csapatok figyelik

Csobothnak nehéz tavasza volt, még klubcsapatában is a kispadra került. Edzője, Mészöly Géza azonban bízott a sikerében, és azzal győzködte, hogy Marco Rossi szövetségi kapitánynak is szüksége lesz „egy jó beszálló játékosra”. És abban nem is volt hiba, 15 perc alatt rúgott egy kapufát és egy gólt. Igaz, a kapufa helyett választhatta volna Szoboszlai is, aki dühösen csapkodott utána.

„Éreztettem vele, hogy Kevin, meglesz ez, ne aggódjál” – mesélte a nehéz tavaszi időszakról Mészöly az RTL reggeli műsorában. Csobothnak akkoriban pont nem ment a játék, az Újpestben is csak a kispadra fért fel, de aztán Mészöly még csapatkapitánynak is megtette.

Mészöly szerint Csobot sebessége és eredményessége döntő volt a skótok elleni meccsen, amin még egy kapufát is lőtt a gólja mellett. Ez utóbbi némi szerencsével akár továbbjutást is érhet. Mészöly szerint „egész Újpest is büszke” Csobothra. Azt mondta, a gól növelte a nemzetközi ázsióját, bár már az Eb előtt is volt egy-két kérője, érdeklődtek már iránta külföldi klubok.

Még több sport…