2024. szeptember 20. (péntek) 00:10

Pálya Bea szerződött a párjával

Palya Bea a Nők Lapjának adott interjújában elmesélte, hogy „Jóban vagyok a kislányaimmal, a válásom után lett párom, akivel szeretjük egymást, ezek jó barométerek. A terület, ahol még fejlődhetek, az, hogy túldolgozom magam. Véges az erőm, miközben nagyon szeretek adni és segíteni”.
A beszélgetés során az énekesnő korábbi válása is szóba került, mellyel kapcsolatban azt mondta a lapnak: úgy gondolja, a gyerekei édesapjával arra a rövid időszakra szerződtek, amíg a két csodálatos lányuk megszületett.

„Összemozaikoztunk egy családot, két országban összesen négy gyerekkel, és fantasztikusan működik! A párommal egyébként még az elején kötöttünk egy kapcsolati szerződést. És ennek nem az a lényege, hogy ki mit vár el a másiktól, hanem hogy ki mivé akar válni a másik mellett.Úgy neveztem el, hogy párkapcsolati előszerződés-tervezet. Szingliként kezdtem el rajta dolgozni, és hihetetlen, hogy minden betűje bejött. Azóta, amikor valami meghullámzik közöttünk, mindig figyelmeztetjük egymást, hogy mit rögzítettünk a »szerződésben«.

Nos, érdemes idézni a Pálya Bea által összeállított szerződésből, hiszen rendkívüli vállalásokat tett mindkét fél.

mindenki odafigyel a testére,
mozog,
egészségesen táplálkozik,
ha problémája van, kezeli,

Még több életmód…