2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:17

Harsányi alibiző játékosokat látott a pályán

A Georgia–Portugália-mérkőzés lefújása után Harsányi Levente az Instagram-oldalán megosztotta az eredményt, majd kiírta magából a csalódottságát. Sajnos van némi igaza, hiszen a magyar válogatott is azért esett ki, mert az angolok nem hozták a papírformát, a portugálok meg tartalék csapattal álltak ki.
„Topbajnokságokban kizsigerelt zsoldosokat látok a pályán, győzni nem akaró robotokat, akik elveszik tőlünk a sport, a foci szépségének szinte minden rezdülését. Heti több száz millió forintokat kereső klubrabszolgák, akik a nemzeti mezben alibiznek le meccseket nézők milliói előtt, akik a spórolt pénzükön kimennek a stadionba, és azt látják, hogy a belga válogatott tagjai egy szöglet után három érintésből inkább hazaadják, mint hogy megpróbálnának gólt lőni”– írta a műsorvezető, aki úgy érzi, elveszett az igazság, ezért személy szerint már nincs is sok kedve ahhoz, hogy megnézze a hátralévő mérkőzéseket.
„Az egész internet arról szólt ma, hogy a szlovák–román meccs biztos döntetlen lesz, mert azzal mindkét csapat továbbjut. Nem akarok összeesküvés-elméletet gyártani, de véletlen 1–1 lett, és a két csapat tagjai egymást átölelve őrültek a meccs után a pályán”

Még több sport…