2024. szeptember 20. (péntek) 00:08

Az edző nem most rúgott először

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése gyanújával hallgatta ki hétfőn azt a szolnoki karate edzőt, aki felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban.A kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera. A nyilvánosságra hozott felvételen jól látszik, hogy a karate edző felrúgja a kisgyereket.

Utóbb az RTL által megszólaltatott szakértő azt mondta, hogy  ha kiderül, ez nem egyszeri indulatos tette volt az edzőnek, hanem többször előfordult, ahogy ezt azóta szülők jelezték, akkor az súlyosbító körülmény lehet az ítéletnél.

Nos, még szakértőnek sem kell ahhoz lenni, hogy megállapítsuk, az edző különösebb indulat nélkül, szinte természetesen vitte a gyereket a helyszínre, majd felrúgta és kimérten távozott.Ez mindennapos eset lehet az ő életében, s már csak azt. kérdés, hogy a szülők és edzőtársai eddig miért nem jelezték, hogy ez az ember mindenféle pedagógiai munkát alkalmatlan. Ha nincs a kamera, azóta is rugdoshatná a gyerekeket.

 

Még több életmód…