2024. szeptember 19. (csütörtök) 23:54

Aerosmith – Itt a vége

Steven Tyler hangszálproblémái miatt több koncertet is le kellett mondani, az énekes már nem is fog felépülni a betegségéből. Azóta kommentek százai jelentek meg a neten, sokan búcsúznak az énekestől. Az Aerosmith legutóbb 1994-ben koncertezett Magyarországon,  2020-ban a világjárvány miatt nem tudtak eljönni, majd a 2022 nyarára időzített koncert is elmaradt.

A zenekar a Peace Out Farewell Tour című búcsúturnéján vett részt az Egyesült Államokba, de több koncertet is le kellett mondani Tyler betegsége miatt. Az orvosi csapat mindent megpróbált, de az énekes hosszú hónapok alatt sem gyógyult meg, ezért döntöttek úgy, hogy nem állnak többet színpadra.A Variety szerint lehetetlennek tűnik, hogy Tyler valaha is felépüljön a betegségéből.

A zenekar 2022-ben szintén az énekesük betegsége miatt mondta le fellépéseit, ugyanis Steven Tyler akkor rehabra vonult. „Steven évek óta dolgozik a józansága megőrzéséért. Nemrég megműtötték a lábát, hogy visszatérhessen a színpadra, ám a fájdalomcsillapítók szedése következtében visszaesett a függőségbe. Most önként jelentkezett egy kezelési programba, hogy meggyógyuljon”. Az énekes 2011-ben is megjárta a rehabot, akkor így nyilatkozott: „Igen, a hetvenes évek óta drogos vagyok és alkoholista”. Tyler maga sem tagadta, hogy az évek során százmilliókat költött kábítószerekre.

 

 

 

Még több kultmix…