2024. szeptember 19. (csütörtök) 18:33

Szűcs Kornél – Plymouth

A Nemzeti Sport értesülései szerint az angol másodosztályú Plymouth megállapodott a Kecskeméttel a 22 éves magyar védő, Szűcs Kornél szerződtetéséről. Az angol gárda edzője, Wayne Rooney is megszólalt a KTE alapemberéről. Úgy tűnik, a magyar bajnokságból is ki lehet tünni, bár könnyen meglehet, hogy Rooney akkor figyelt fel a játékosra, amikor fia miatt Magyarországon vendégeskedett. Akárhogy is, a 22 éves védő jó helyre kerül és jövőre talán a válogatottságot is megcélozhatja.

Szűcs edzője az angol csapatnál a Manchester United korábbi klasszis csatára, a 120-szoros angol válogatott Wayne Rooney lesz, aki megerősíttette, hogy közel álnak a megállapodás véglegesítéséhez és igen pozitívan beszélt a magyar játékosról.
„Nyilvánvalóan van még néhány részlet, amit pontosítanunk kell ahhoz, hogy hogy célba érjünk, és reméljük, hogy ez a következő 48 órában meg is történik. Azt hiszem, a két klub már mindenben megegyezett, és már csak az orvosi vizsgálat, illetve az ilyenkor szokásos dolgok vannak hátra. Szűcs egy nagyon jó játékos, több poszton is tud játszani, így jó lehetőségeket biztosíthat nekünk” – mondta az angol menedzser, aki hozzátette, Szűcs Kornél rendkívül jól illene a csapatukba, de még semmi sincs lezárva.”

Még több sport…