2024. szeptember 19. (csütörtök) 17:58

Orbán vezet, Svarci nevet

Arnold Schwarzenegger ismét Budapesten van, és találkozott a miniszterelnökkel is. Orbán Viktor most kitette az erről készült videót is. Úgy tűnik, országos gondjai nincsenek, ha Svarcival furikázik, s még tárgyalnak is egy kis szobában, de arról sajnos nem értesültünk, hogy miről diskurálták. A videó amúgy épületes, reklámfilmnek is elmenne, ha Svarcia kimondaná, hogy Hajrá Fidesz! És talán ezt találkozás nem kerül olyan sokba a magyar adófizetőknek, mint Trumpot meglátogatni.

„A főparancsnok!” – ezzel a felkiáltással üdvözölte a színészt Orbán Viktor.Schwarzenegger ezután „barátjának” nevezte a kormányfőt, és az is látható, hogy miként tárgyaltak az irodában, illetve a színész egy autogramot is adott neki.
A közös autózásuk is látszik a videóban. E ponton arról is szó esik, hogy a külföldiek, akikkel találkoztak, nem ismerik fel a kormányfőt, Schwarzeneggert viszont igen.
„Budapesten a legjobb kiszolgálást kaptam. Orbán miniszterelnök elvitt egy körre az autójával. Jó sofőr, mindig pontos…”

Még több bulvár…