2024. szeptember 20. (péntek) 00:12

Kubatov optimista, de…

Kedden délután szurkolói ankétot tartott a Ferencváros labdarúgócsapata, ahol Kubatov Gábor klubelnök válaszolt.a kérdésekre és ezúttal neonagyon mismásolt. Igaz, nehéz is lett volna annyi ember előtt.

„A szponzorokon még dolgozunk, a Gazpromon is, de a jogászok szerint azt nem lehet. Pedig én bevállalnám, mert ha egy cég olyan sok pénzt keres Magyarországon, azok a helyi ügyeket segíthetik. Volt bennük némi nyitottság, főleg mikor kijöttek a BL-ből, a német fociból, de úgy tűnik, hogy ez egyelőre nem megy” .

A klubelnök elismerte, hogy Dejan Stankovic edző távozására nem voltak felkészülve, a szerb  lóvá tette őket.”Stankovic olyan esküt tett, amit életemben nem hallottam. És megkajáltam. Aztán elment Moszkvába.Tárgyaltunk németeknél, olaszoknál dolgozó edzőkkel is, Pascal Jansent is kerülgettük, az első tárgyalás után még azt mondta, hogy nem, mert vannak más lehetőségei. Végül őt választottuk és szerintem a legjobban döntöttünk.  Szerhij Rebrov volt a legjobb edzőnk az utóbbi években, de ha a statisztikáit megnézzük, akkor az eleje nála is nagyon rosszul nézett ki. Nála és most Pascalnál is rendszert játszunk, amit még tanulnak a játékosok”.

 

Még több sport…