2024. október 18. (péntek) 10:31

Az elpuskázott karaktergyilkosság

Magyar Péteren nem fog a golyó. A Tisza párt elnökének hívei nehezen tántoríthatók el, hiszen végre találtak valakit, aki némi reményt ad, hogy leváltható az Orbán rendszer. Nem véletlen, hogy az ellenzéki pártok vészesen meggyengültek, vagyis a szavazóik többsége átállt a Tiszához. A világnézeti meggyőződésük aligha változott, de már elegük van a totojázásból, végre ütést mérnének a NER bebetonozott világára. És egyre bátrabbak lesznek, hiszen a kormány nem nagyon találja az ellenszert, sőt zavarában egyre többet és egyre orbitálisabbat hibázik. Rogán Antal is egyre súlytalanabb akciókat indít Magyar Péter ellen, amelyek többsége visszahull a Fideszre.

Nos, az azért aligha állítható, hogy a Rogán hivatal ne dolgozna, hiszen mindent bevetnek, mindenkit felhasználnak. Miután Magyar volt felesége interjút adott és inkább szánalmas volt, mint megható, ezúttal a volt barátnőt vetették be. Magyar Péter szerint rendesen megfizetik, hogy hetet-havat összehordjon és megpróbálták viszonylag semleges portálon, az indexen eladni. Ez viszont már azért sem sikerülhetett, mert egy veterán propagandistát használtak, aki nem is tudott kibújni a bőréből. Akkor már Hajdú Péter sokkal jobb választás volt Varga Judit esetében.

Szegény barátnő próbálta félelmetesnek, kegyetlennek leírni a Tisza vezérét, de miután fizikai attakra nem került sor, csak egy utcai kiabálásra, veszekedésre hivatkozhatott. Hogy aztán ezután minden kormányzati csatorna (TV2, Hír TV, stb)pszichológust hívott be a stúdióba és megpróbálták szakszerűen lejáratni Magyart, azt leginkább röhejesnek írnám le. Az már Rogánék balszerencséje, hogy még ki sem tudták igazán élvezni e dilettáns akciót, amikor Orbán Balázs belegyalogolt, kirobbantva egy 56-os botrányt, egyúttal tönkre zúzva saját karrierjét.És akkor olvashatjuk, a volt csepeli fideszesek Németh Szilárd elleni kirohanását, többek között elmeháborodottnak nevezik a Fidesz alelnökét.Mi jöhet még?