2024. október 18. (péntek) 08:21

Boros Lajosra emléke

Az ATV ismétli a régi Frizbi adásokat, s vasárnap este egy 2018-as beszélgetést láthattunk Boros Lajossal, ahol többek között arról mesélt Hajdú Péternek, hogy luxus számára étterembe menni, továbbá szóba kerül az is, hogy mennyi ideig vannak még tartalékai, s két évre elengedő, amit félretett.
A szívműtéten átesett Boros megnézi, hogy mit vásárol a boltban, és nyaralni sem nagyon tud elmenni, ugyanis nyugdíja mellett már tartalékait éli fel.Sajnos azóta már Boros Lajos meghalt, így ez csak egy emlékműsor, mégis fölöttébb elgondoltató, hogyan kerülhet egy népszerű műsorvezető ilyen helyzetbe..

Azon persze nem csodálkozhatunk utólag sem, hogy Boros visszavonulása után nem kapott munkát, s a régi ismerősök sem hívták vissza, így bevétele mér nem nagyon volt. A műsorban az is elhangzott, hogy 110 ezer forint a nyugdíja, s a feleségé ugyanannyi. Ez persze édeskevés, de Hajdú azt már nem kérdezte meg, hogy miért csak annyi. Boros több listavezető rádióműsorban szerepelt Bocskor Gáborral, ahol saját bevallása szerint is jól keresett. Vajon a rádiók nem adóztak rendesen, hogyan fizették a műsorvezetőket, ha mondjuk az egymilliós fizetésből olyan keveset fizettek be a nyugdíjalapba, hogy abból nem jött ki egy 500 ezres nyugdíj?

Még több életmód…