2024. június 15. (szombat) 12:04

Jóéjszakát puszival búcsúzott

„Mindannyiunk lelkén lógnak lakatok. Átélt traumáink, félelmeink, fájdalmaink, jó és rossz életeseményeink mind nyomot hagynak lelkünk hálóján. Lezártuk, ott hagytuk, talán el is felejtettük őket. De a testünk mindenre emlékszik!” – ezzel az írással kezdődik honlapja annak a kineziológusnőnek, akit szerda óta kerestek a családtagjai, ismerősei. Most már tudjuk, mindhiába.A kétgyermekes I. Judit mások lelkének gyógyítására szentelte az életét, a saját problémáival azonban a jelek szerint nem tudott megbirkózni. Holtan találtak rá.

A 45 éves nő kedd este még lefektette gyermekeit a váci otthonukban, jóéjszakát puszit lehelt a homlokukra, majd magukra hagyta őket. Elindult utolsó útjára… A Blikk információi szerint a holttestét péntek reggel találták meg a Dunában, csaknem egyórányi sétára a házuktól.

– Az utolsó telefonos cellainformációja alapján választottunk ki egy helyszínt, ahova péntek reggel a barátai, a rokonai és a segítők elkezdték a keresést. Javasoltam, hogy fókuszáljanak a víz irányába is, és sajnos ott, a Dunában találták meg a holttestét. A kisfia szerencsére egy másik keresőcsapattal tartott, így ő vélhetően nem látta édesanyját holtan – mondta lapunknak Nagy László, aki régóta foglalkozik eltűntek keresésével, s a családdal az első pillanattól kezdve kapcsolatban állt, és próbált segítséget nyújtani.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: a szomorú eset kapcsán idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel.

Úgy tudjuk, a fiatal nő hosszan tartó, daganatos megbetegedés után, három évvel ezelőtt veszítette el az olasz származású férjét. Ezután ugyan a barátaitól és a családtagjaitól sok segítséget kapott, de egyedül kellett nevelnie tizenéves gyermekeit. Judit stresszoldással és a testi-lelki harmónia, egyensúly helyreállításával foglalkozott, de az ismerősei a depresszió jeleit fedezték fel rajta mostanában.

„A kineziológiával 2006-ban, egy személyes trauma feldolgozása nyomán kezdtem foglalkozni. Sokat segített nekem is a módszer, ami a mai napig lenyűgöz. Bár eredeti végzettségem közgazdász, a kineziológiában találtam meg az igazi utamat, ez lett a hivatásom” – így írt magáról bemutatkozásában a középkorú nő, aki folyamatosan bővítette tudását. 2017 tavasza óta például fülakupunktúrával is dolgozott.

Most viszont újra gyászol a család.

– Borzalmas tragédia ez a gyerekeknek. Először az apjukat, most pedig az anyukájukat is elveszítették szegény árvák. A súlyos betegséggel küzdő családfő ráadásul nagyon sokat szenvedett, még őssejtterápiával is próbálták megmenteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Három év különbséggel, csaknem egy napon veszítették életüket a szülők. Judit imádta a gyerekeit, de legbelül nagyon vívódott. Úgy tudom, még jóéjtpuszit is adott nekik hétfő este, mielőtt útnak indult. Másnap reggel pedig ébredés után már nem találták sehol. A szerettei átnézték a ház minden zugát és az autóját is, de búcsúlevelet sehol nem találtak – magyarázta lapunknak a család egyik megtört ismerőse.

Még több AKTUÁLIS…