2024. május 20. (hétfő) 11:51

Nagy baleset volt Józsefvárosban

Szombaton késő este két személyautó ütközött Budapest VIII. kerületében, a József körúton. A balesetet okozó sofőr futva menekült el a helyszínről.
A baleset-info.hu információi szerint egy lengyel rendszámú Toyota RAV4 a Blaha Lujza tér felől a Baross utca felé közlekedett, amikor a Harminckettesek terénél a gépkocsi vezetője ismeretlen okból áttért a belső sávba, ahol egy Audi A6 érkezett.
A német gyártmányú autó a Toyota oldalának csapódott. Az ütközés hatására a nagy sebességgel közlekedő Toyota felhajtott a villamosmegállóba, kiütötte a fém korlátokat és a villamosmegállót jelző táblát.

A megállóban kevesen tartózkodtak, így nem történt tragédia. A RAV4-ben külföldiek utaztak, ők nem sérültek meg, az Audi fiatal sofőrjét sem kellett kórházba vinni. A balesetet okozó járművezető nem várta meg a rendőröket, gyorsan kipattant a kocsiból és elszaladt a helyszínről, hátra hagyva utasait.
A Toyota egyébként néhány centiméterre a villamospályától állt meg, így nem akadályozta a 4–6-os villamos forgalmát, ebből kifolyólag villamospótlásra sem volt szükség.

 

Még több AKTUÁLIS…