2024. június 17. (hétfő) 22:44

Cher, a félénk

Cher végre elmesélte, miért utasította vissza Elvis Presley közeledését, és arról, hogy hogyan barátkoztak össze Meryl Streeppel. A 77 éves Oscar és Golden Globe-díjas színész-énekesnő 1983-ban megjelent Silkwood című film forgatására készült, majdnem nem ment el a helyszínre, mert annyira meg volt ijedve Meryl Streeptől. Végül a nővére mégis becsomagolta a holmijait, és amikor Cher megérkezett, Streep kedvesen fogadta. A találkozásból életre szóló barátság lett, a két színésznő mai napig jó kapcsolatot ápol.

Cher egyszer elveszítette az összes pénzét és a nulláról újra fel kellett építenie magát. Akkor ment el Las Vegasba, és kezdte el a saját show-ját. „Én is úgy voltam vele, hogy mi a fenét keres itt Elvis? Az emberek nem mentek el Las Vegasba, az egy elefánttemető volt”. Amikor Elvis Presley megpróbált udvarolni neki, Cher szerint eléggé aggasztotta, hogy milyen emberek veszik körül Elvist, és az is riasztó volt számára, hogy a legendás zenész milyen ember hírében áll.

Cher saját bevallása szerint a férfiak között nem rámenős, nem is szokott kezdeményezni.
„Azért fiatalemberekkel jövök össze, mert a korombeli vagy nálam idősebb pasik régen nem mertek kezdeményezni nálam. A fiatalokat olyan nők nevelték, mint amilyen én is vagyok”

Még több bulvár…