2024. június 15. (szombat) 12:08

Érvénytelen Lisa Marie végrendelete?

Priscilla Presley megtámadta a januárban elhunyt Lisa Marie Presley végrendeletét. A végintézkedés szerint Priscilla Presley ki van zárva Elvis hagyatékának a kezeléséből.

Elvis volt felesége, Priscilla Presley kétségbe vonta a január 12-én elhunyt Lisa Marie Presley végrendeletének hitelességét. A BBC azt írja, hogy Priscilla Presley a végrendeletet bíróságon támadta meg, mert az ügyvédjeinek állítása szerint a végintézkedés 2016-ban történt módosításával több probléma is adódik, és a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz benyújtott papírok szerint a 77 éves Priscilla Presley csak lánya, Lisa Marie Presley halála után tudta meg, hogy egyáltalán módosítás történt 2016-ban a végrendeleten. A módosítás legfőbb eleme, hogy Lisa Marie Presley kizárta az anyját az Elvis-hagyaték kezeléséből, és azt a gyerekeire hagyta (közülük a fiatalabb Benjamin Keough meghalt 2020-ban).

Az ügyvédek állítása alapján a dokumentumban rosszul írták le az anyja nevét, és Lisa Marie Presley aláírása is „szokatlan” volt, a végrendelet módosítását soha nem tanúzták le és nem hitelesítették.

Még több bulvár…