2024. május 20. (hétfő) 11:25

Mészáros Lőrinc hihetetlen fogyása

Mészáros Lőrinc az ország egyik leggazdagabb üzletembere, akinek ráadásul a magánéletben is sikere van. Amióta két éve rátalált a szerelem Várkonyi Andrea, a csinos tévés személyében, valósággal új ember lett Orbán Viktor gyerekkori barátjából. A párhoz közel állók szerint kivételesen nagy közöttük az összhang: Mészáros Lőrinc valósággal a tenyerén hordozza a műsorvezető-üzletasszonyt, de saját magára is marad ideje, s – érthetően – tetszeni kíván szíve választottjának.

Tele van az internetet azokkal a régi fotókkal, amelyeken Mészáros Lőrinc még láthatóan súlyfelesleggel küszködött, ez azonban mára egyértelműen megváltozott. Már tavaly is remek színben volt, a legfrissebb felvételek szerint viszont még vékonyabb. Mészáros megnézte a Puskás Akadémia idei második felkészülési meccsét, ott készült róla pár fotó, s igazán szembetűnő a változás. Az 56 éves üzletembernek bizony nem kis kihívás karban tartania magát, az ötödik iksz felett ugyanis ez jóval több figyelmet és munkát igényel… de nem lehetetlen!

A Blikk több dietetikus, életmódszakértőt is megkérdezett, mi lehet Mészáros Lőrinc irigylésre méltó formájának titka, ám amikor megtudták, milyen témában kérjük a véleményüket, nevük mellőzése mellett, de gyakorlatilag egybehangzóan azt mondták: a kulcs itt is az étkezésben van, illetve rengeteg vizet kell inni.

Még több bulvár…