2024. július 16. (kedd) 07:21

Miért nem szereti Magyar Péter Deutschot?

Deutsch Tamás Bayer Zsolt műsorában beszélt arról, hogy szerinte miért gyalázta őt Magyar Péter a kampányban, vagyis megvilágosodott, hogy mi a baj vele. Ha csak ennyi lenne…
Deutsch Bayer Zsolt műsorának vendége volt, s Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke is szóba került – vette észre a 24.hu. „Valahogy még az érdemeimen fölött is, amikor csak lehetett, gyalázott, minden előzetes elképzeléshez képest is durvábban, méltatlanabb módon”– mondta Magyarról, majd kifejtette, hogy szerinte miért „gyalázta őt” Magyar Péter.

Deutsch Tamás felidézte, hogy 2009-ben kezdett Brüsszelben EP-képviselőként dolgozni, és ugyanekkor kezdett Magyar Péter volt felesége, Varga Judit is a szintén EP-képviselő Áder János, későbbi államfő irodájában asszisztensként dolgozni. Deutsch elmondta, hogy egy évvel később egy új asszisztenst keresett maga mellé, és Magyar Péter volt az egyik jelentkező az állásra, de nem őt vette fel, mert szerinte mások jóval alkalmasabbak, jóval hozzáértőbbek, jóval felkészültebbek voltak.

Azért arra kíváncsiak lennénk, kik voltak a az alkalmasabb jelöltek, mert utóbb azért az derült ki, hogy Magyar Péter kicsit tehetségesebb, mint a felesége és egyáltalán a Fidesz vezérkar java. Deutsch helyében nem állnánk első ezzel a verzióval, egyébként meg magyar Péter inkább Rogánt cikizte, tehát Deutsch fejében Bástya elvtárs járhatott. S ez aligha meglepő, hiszen gyakran szokták volt idézni Bacsó filmjét, s nem jut eszükbe, hogy sok mindenben hasonlítanak a szereplőkre.

Még több bulvár…