2024. május 20. (hétfő) 10:25

„Nagyon megijedtem” – kórházba került Galambos Lajos

Sokan aggódnak a mulatós sztár egészsége miatt.

A napokban ünnepelte a 62. születésnapját Galambos Lajos, ám az idei más volt, mint a többi. A sztár a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy az utóbbi időszak történései nagyon megviselték, ráadásul nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is.

 

„Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak”

– mondta Galambos, majd hozzátette: egyre gyakrabban jelentkeznek nála fulladásos rohamok, aminek legutóbb a legkisebb fia is szemtanúja volt, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám a zenész ezt nem engedte.

„Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem” – tette hozzá. A zenész percekig csak kapkodott a levegőért. Később azonban belátta, hogy kivizsgálásra szorul, így bevonult egy magánkórházba, ahol az orvosok rossz eredményeket közöltek vele. Azt azonban még mindig nem lehet tudni, hogy mi okozhatja ezeket a rohamokat.

Az esetet követően Lajcsit a gyermekei arra kérték, hogy vegyen vissza a tempóból és hagyja abba az állandó médiaszereplést. Mint mondta, szeretné betartani az ígéretét, azonban a zenéléstől nem tud visszalépni, mivel ez megnyugtatja, sőt gyógyító ereje van.

„Én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról. Akár egy fulladásos roham miatt. De mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal”- zárta gondolatait Lagzi Lajcsi.

Még több bulvár…